I og omkring Klitmøller finder du et af Danmarks bedste lystfiskeriområder, der giver mulighed for alsidig lystfiskeri i den rå og barske natur. Om du er til havfiskeri fra kutteren Det Gule Rev, stille fiskeri i en skovsø eller udfordrende fiskeri fra moler og høfder er mulighederne mange. Er du på udkig efter fangstgaranti, findes der også en række Put & Take Søer i området.

Klitmøller Lystfisker Forening, KLF66, er den lokale lystfiskerforening. Udover at informere om kystfiskeri samt vedligeholde Klitmøller Landingsplads er foreningen også vært for den årlige Hawfest i Klitmøller. Foreningen har til huse ved foreningsvejen, hvor fiskehusene, som klubben råder over, også befinder sig. I KLF66 er der god mulighed for at få et historisk indblik i Klitmøller samt en god portion røverhistorier fra klubbens medlemmer.

For at fiske i Thy, skal du have et fiskeritegn. Tegnet kan købes som dags-, uge- og årskort. Tegnet kan købes her http://m.fisketegn.dk/Default.aspx?AreaID=103 og i udvalgte butikker i området.

Det Gule Rev
http://www.gule-rev.dk

Naturstyrelsens folder om lystfiskeri:
http://naturstyrelsen.dk/media/nst/Attachments/96879FiskeriThy.pdf

Klitmøller Lystfisker Forening – KLF66
http://www.klf66.dk/klf66/index.php?ho=home